Hvorfor pokker en løbeblog?

Jeg vil starte en løbeblog!

Da min familie ellers havde samlet hagerne op fra bordet begyndte de enstemmigt at grine – højt. Jeg burde nok have forudset deres reaktion, og den er da også sigende for mine forudsætninger. Hvorom alt er, så har du nu et styk løbeblog, bragt til dig af undertegnede.

 

Om mig:
Jeg er 25 (løgn) mor til to møgunger (lidt løgn, de ER søde nogle gange) og løbeentusiast (megaløgn!).

Hvorfor en løbeblog? 2 graviditeter, et stillesiddende job, altid for lidt tid og forkærlighed for kage. What to say? Mine bukser strammer, numsen er trukket mod syd og superkrafterne svundet ind. Jeg må gøre noget!!!

 

Hvorfor løb?

Jeg vælger løb fordi det er mest tidseffektivt for mig -ganske enkelt. Sko på og afsted, jeg skal bare kunne afse en halv times tid. Jeg har et og kun et tempo når jeg løber -sluggish- lidt ligesom hvis du løber i vand. Jeg løber altid alene og er vildt intimideret af de der løbeklubber der træner op til både hele og halve marathon.

 

Hvad (hvem) skal det til for?

Følg gerne med her hvis du også trænger til at komme igang. Barren er sat virkelig lavt og jeg vil elske hvis du vil være med. Målsætningen er at løbe minimum 2 gange om ugen. Hvis du synes det er vildt uambitiøst, er dette nok ikke for dig. Det kan også være at du gerne vil sammenligne tider med en der helt sikkert ikke er hurtigere end dig. Så er du også velkommen alligevel😜

 

Jeg vil have lov til at være stolt hver gang jeg har været ude og løbe. Her er ingen dårlige løbetider!! Kun whoop whoop!! Jeg gjorde det!!💪💪💪💪

 

xxx

Sara

 

 

Gå til forsiden for at læse mere