Klovneløb

SPOILER ALERT: Vi vandt medaljer

 

 

 

 

 

 

Klovneløb. En årligt tilbagevendende begivenhed. Dog var det første gang for os i dag. Det var MEGA hyggeligt. Fyldt med søde børn, deres voksne og selvfølgelig en masse frivillige.

Løbet støtter Danske Hospitalsklovnes besøg på børneafdelinger rundt om i landet.

Poderne og jeg var selvfølgelig sent på den. Én skulle sove og én kunne ikke finde sine sko… Bummelum – så vi fik varmet grundigt op på turen derned. Nåh, kampsvedene, men ellers ved godt mod, fik vi udleveret vores løbenumre. Allerede der mærker jeg det summe. Det er helt sikkert sådan maratonløbere har det… Jeg sætter numrene på tøjet – “MOAR! Du må altså IKKE stikke mig og jeg vil IK’ have huller i min bluse!!!” – Mit marathon øjeblik er forbi.

Fælles opvarmning og så ellers afsted i fuldt firspring ud på den 2 km lange rute. Vi havde selvfølgelig taget en solid løbevogn med for at være sikre på at vi holdt tempoet hele vejen.

 

Vi klarede turen i højt humør og nåede endda næsten at overholde det der med at være langsomste løber. Således velmotionerede og med god samvittighed var vi taknemmelige for vand, juice og frugt ved mållinjen.

Der var endda en lille løber, der var ekstra heldig at vinde et gavekort til det lokale ishus.

Men hov, der er vist ingen billeder af premien. Den blev indtaget i et overraskende tempo. Hvor mange klovneløb går der egentlig på en iskage med guf?🙈

Tak til arrangørerne for en dejlig dag.

Team Den Langsomste Løber er klar igen til næste år!!💪

2km 34min 🍦

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *