Find din løberytme

Så er jeg saftsuseme på den igen. Har været ude og løbe et par gange. Mere og mindre succesfuldt. I dag bliver det en aftenløbetur. Ungerne er puttet og der er ca. en time til jeg selv går omkuld. Jeg gider ikke rigtig, men en lille tur SKAL det blive til. Jeg mærker hurtigt, at det river og benene er tunge.

Næh se! Der er ramsløg i min skov. Måske man skulle stoppe og plukke lidt? NEJ, Sara! Fokus. Nu! Du er ude og løbe. Du skal ikke stoppe nu.

Mmmmh ramsløg, så kunne man lave ramsløgs-aioli eller ramsløgspesto. Ååårh gad vide om det ville være lækkert at lave en grillkylling marineret i sådan en omgang ramsløgspesto. Mormor sagde altid at en rigtig kylling skal have en dusk persille i røven. Tæller en dusk ramsløg? Udelukker det ene det andet?

Mmmmh så kunne jeg lave ovnpomfritter til den der ramsløgsmayo. Måske med søde kartofler og almindelige kartofler og pastinak og…. Årh måske man også kunne lave en coleslaw der er krydret med de der ramsløg. Gad vide om smagen så stikker for meget? Det må jeg hellere teste.

Er det egentlig no-go at bruge samme krydderi til alle elementer af et måltid? Jeg må spørge nogen der er gode til det der. Mmmh jeg kan virkelig virkelig godt lide mayonnaise. Det kan ungerne også. Er det for meget  at planlægge et helt måltid med udgangspunkt i at der skal være mayonnaise?

Hov! Har jeg virkelig løbet så langt? Jeg glemte helt at stoppe og gå. Nej se nu! Jeg har løbet næsten hele vejen. Har kun lige været nede og gå en enkelt gang. Faktisk min hurtigste tid. Sådan er det når tankerne flyver om noget man virkelig synes om. Det er alligevel en solid løberytme: Ma!-Jo!-Næ!-Se! – Ma!-Jo!-Næ!-Se! – Ma!-Jo!-Næ!-Se! – Ma!-Jo!-Næ!-Se!

💪 3,1km 21,5min 💪

One Reply to “Find din løberytme”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *